2017. május 06. 12:37 - eszter.m

Christmas in August

dél-koreai romantikus melodráma, 97 perc, 1998

Rendező: Hur Jin-ho

Forgatókönyv: Oh Seung-uk, Shin Dong-hwan, Hur Jin-ho

Szereplők: Han Suk-kyu, Shim Eun-ha

A történetben Jung-woo a fényképész és Da-rim a közlekedési rendőr elkezdődő, de soha be nem teljesedő kapcsolatával ismerkedhetünk meg.

A film rendezője az a Hur Jin-ho, akinek szinte már névjegyévé vált az érzékeny, romantikus pillanatok gyönyörű bemutatása. Olyan fantasztikus filmeket köszönhetünk neki, mint a One Fine Spring Day, az  April Snow, vagy a Happiness. Eddigi legutolsó tavaly bemutatott filmje a The Last Princess, az utolsó csoszoni hercegnő Deokhye életét mutatja be Korea elhagyásától kezdve az oda való visszatéréséig.

1998-as Kék Sárkány díjátadón két nyertes választottak a bemutatkozó rendezők közül, Hur Jin-ho mellett a másik díjazott Im Sang-soo volt. Hur filmjében Jung-woo a fényképész és Darim a közlekedési rendőr elkezdődő, de soha be nem teljesedő kapcsolatát kísérhetjük végig.

letöltés: avistaz,

Google Sheeten a MEGAs letöltési linkek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://esztokamfordit.blog.hu/api/trackback/id/tr4512479485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása